mandag 23. august 2010

IKT for lærere 1 2010 - Høgskolen i Finnmar

hei studenter - Vi starter opp denne uka, i løpet av torsdag kommer de første arbeidsoppgavene. Vi ble plutselig en stor klasse, 43 stykker er tatt opp og nå er det satt stopp for inntak, så gled deg over at du kom i tide! Flere deltakere har meldt seg på Fronter. Nederst her kan du lese vår IKT-konsulents, Kåre Haukland, info for nye studenter. Vis deg på Fronter, så vet jeg at du har kontakt :) Dersom du trenger hjelp, send en epost til livb at hifm.no (Skriv @ istedet for at, uten mellomrom).

Det blir samling i uke 37 som ikke er obligatorisk. Du kan lese i studieplanen hva som er krav i studiet. Samlingen er en fin måte å bli kjent ansikt-til-ansikt med noen av de du skal gå i klassen. Dessuten få litt mer håndfast støtte og hjelp. Det første tema er datamaskinens virkemåte og delene den består av eller som vi knytter til. Se også: http://livsit.blogspot.com/2010/06/ikt-for-lrere-1-2010.html

"Får endel spørsmål rundt dette og håper at dette kan avklare noe. Vi har delt dette opp i 4 trinn:
1. Aktivering av datakonto. Her velger studenten "Mi side" fra websiden og velger "opprett datakonto".
2. Semesterregistrering. Studenten logger seg på portalen (med det nylig opprettede passord). og velger linken "stud Web". Her godkjenner studenten sin fagplan og får dermed en fagtilknytning. På bakgrunn av denne fagtilknytningen får studenten tilgang til rom i Fronter når importen til Fronter er kjørt. Denne kjøres hver natt. Slik at romtilgangen blir påfølgende dag.
3. Betale semesteravgift. Studenten finner innbetalingsgiro og KIDnr. på "stud. web" i portalen.
4. Få studentbevis. Fotograferingen og trykk av studentbevis skjer på servicetorget. Desentrale studenter må sende sin signatur på et ark for scanning, kopi av legitimasjon og passbilde til: Høgskolen i Finnmark, Follumsvei 31, 9509 Alta v/Ørjan Johansen. "

4 kommentarer:

Katrine Løvaas sa...

Heisann!

Jeg har litt barnevakt problemer dagene samlinga skal være. Har du noen klokkeslett, slik at jeg har noe å forholde meg til mens jeg leter videre?

Liv sa...

samling start kl.12 onsdag 15.9. og slutt kl.13. fredag 17.9. Håper å se deg :)

Liv sa...

Det er en snarvei for å kunne logge seg på FRonter for den som vil unngå å gå gjennom portalen. Jeg bruker alltid denne snarveien.

http://fronter.com/hifm

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk