mandag 3. august 2009

Samlinger i IKT i skoleverket

Det blir ingen samling i uke 34, vi tar ei samling denne høsten i uke 41.

Studiet er nettbasert med få samlinger. All forskning sier at det er viktig i nettbaserte studier å treffes ansikt til ansikt. Dette møtet tar vi i uke 41, da skal alle ha prøvd seg som nettstudent ei stund og stiller med egne erfaringer. Det er ingen obligatoriske samlinger.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og vell overstått sommer(",

Har nå bestilt boken til IKT undervisningen.
Jeg fant ikke din mailadressen på bloggen.
Det ville vært enkelt å ta kontakt via mail direkte fra bloggen din, om det er denne siden som skal være infosiden til IKT undervisningen.

Uansett, ser frem til å starte med studiet(",..
Bernt Isaksen (3audh)

Liv sa...

Hei Bernt
Hyggelig å høre fra deg. Blir jo kjent med noen navn etter som dere skriver kommentar.

Magafølelsen sier meg at det er dumt å legge epostadresse i bloggen, jeg er i alle fall avventende. Det er kanskje tungvindt for deg å gå via bloggen min, men et mål for meg er at meldingene er offentlig tilgjengelig for alle som er studenter i IKT i skoleverket. Vi bruker nok Fronter senere i kurset, når alle er registrert og har tilgang.

Elin sa...

Hei Liv.
Jeg har tatt nettstudie i et år så jeg har litt erfaring med det. Er litt spent på om dette blir veldig annnerledes, men jeg ser frem til å komme igang med studiet. Har bestilt fagboka til studiet, men har ikke fått sett i den ennå.
Elin Nilsen

Line sa...

Hei! Jeg har bestilt boka mi fra Haugen bok, nettbokhandelen. Der bruker jeg å handle bøker og det går veldig fort og greit. Har også fått beskjeden om at det ikke blir samling i uke 34, men derimot 41. Da har vi på ¤ Fudd vanlig samling så det blir vanskelig å møte (hvis ikke noe blir forandret når vi starter opp da..). Jeg har ikke brukt fronter rommet, og er ikke vant til å chatte på nett, så her blir det noe å gripe fatt i:) Skal prøve å lage meg en blogg etter den veiledninga du har lagt ut. Hilsen Line Olderskog, 4 Fudd

Li sa...

Hei :)

Nå har eg fått laget meg blogg.
Å eg har lagt deg til i blogg lista mi.
Eg har også bestilt boka fra Haugenbok, rask levering og der har de student konto (samler alt på en faktura).
De referansene du har på det du skrev om samlinga, er det noe vi bør bestille?? Kan du skrive tittelen på disse??

Bernt sa...

Hei.
Nå er bloggen min klar. La alle årsstudentene som jeg fant på bloggen din, til blogglista min. Nokså lurt egentlig, slik at jeg blir oppdatert over hva som skjer i klassen.

Liv sa...

Line Jeanette, referansene er til et dokument du kan hente på Internett. Ett dukument med flere artikler. Se litt nærmere på referansene, de viser til hoveddokumentet og hver av de artiklene dere skal lese. Finner du dokumentet?

Anonym sa...

Hei!

Ser fram til skolestart og IKT.
Men jeg lurer på en liten sak. Samlingen som er satt opp i uke 41 er satt opp samtidig som høstferien for alle barneskolene i Alta, samt at læringsdagene for RSK er da. Dette passer svært dårlig for meg, og kansje vi er flere i samme båt.... Lurer på om det er mulig og flytte denne dersom vi er mange som ikke kan møte.

Gleder meg til å se hvordan dette blir.

Hilsen Camilla Rydningen

Liv sa...

Huff, huff - enda et feilskjær. Jeg trenger dere på samling om det skal bli noen ok samling. Da haster det med avgjørelse og det er viktig at alle deltar i avgjørelsen. Hvor mange er det det gjelder for? Skriv hva du mener i Fronter eller her på bloggen. Vi kan også ta det opp på samtalen neste tirsdag kl.18.00.

Line sa...

hei, ja jeg kan ikke møte i uke 41. Vi har som sagt samling på 4 Fudd man- ons, og det er for langt for meg å komme til Alta for kun torsdag og fredag. Jeg kommer i utgangspunktet fra Sortland så det blir et stykke. Mvh Line

Vibeke sa...

Hei Liv og alle på IKT!

Haugen bok leverte boka på 1(!) døgn :) fint med nettmøter etter 8, samlinga u 41 passer egentlig greit nok for min del, men ingen problem å flytte den heller! Har akkurat flytta til Båtsfjord, så må reise langt uansett.

snakkes,
Vibeke Andersen